0031 6 54 37 69 57 info@dd-immobilien.nl

UW VAKANTIEWONING IN OOSTENRIJK

een duurzame investering

UW ZOEKTOCHT IN OOSTENRIJK BEGINT HIER

Neem direct contact op en ervaar wat D&D Immobilien voor u kan betekenen

Over D&D Immobiliën

D&D Immobiliën is al sinds 1999 actief in Oostenrijk in verschillende regio’s. De regionale bekendheid is groot waardoor wij u met alle benodigde partijen in contact kunnen brengen met betrekking tot het kopen of aankopen van een woning. Van het koopproces tot aan de oplevering van uw woning ondersteunen wij u in alle fases. D&D biedt u aan of zoekt voor u een woning, huis, chalet of appartement in de mooiste en meest vooruitstrevende gebieden in Oostenrijk waar zowel zomer-als wintertoerisme gegarandeerd is. Wanneer u investeert in Oostenrijk, investeert u in waardevast en rendabel onroerend goed. D&D presenteert zijn projecten regelmatig op beurzen, zoals o.a. de Second Home Beurs. Wij bemiddelen ook als verkopend makelaar voor onder andere projectontwikkelaars en particulieren.

Financieringsmogelijkheden

De financieringsmogelijkheden in Oostenrijk zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en het project ter plaatse. Door de aangeboden kwaliteit van woningen zijn de plaatselijke banken bereid een financiering te verstrekken tot wel 70% van de aankoopsom. Wij kunnen u voor ieder project bijstaan in het vinden van een passende financiering bij Raiffeisenbank of Sparkasse. Laat u ook door een onafhankelijke belastingdeskundige bijstaan als u te maken heeft met verplichte verhuur van een woning. Een niet passende hypotheek kan nare gevolgen hebben in het kader van de BTW. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste belastingadviseur in contact komt die uw zaken voor de Oostenrijkse belastingdienst goed regelt. Wij maken voor u allereerst een financieel plan met prognoseberekening.
U kunt de overwaarde van uw eigen huis in Nederland gebruiken voor iets anders, bijvoorbeeld voor de studie van uw kinderen, voor een nieuwe auto of voor de aankoop van een vakantiewoning. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente (over een bedrag ter grootte van de overwaarde) in dat geval niet in Nederland aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.

Nederlandse begeleiding ter plaatse

Wij staan u bij in elke fase van het koopproces. Ook na de koop blijven wij betrokken bij het project. Wij begeleiden u mede naar de accountant, notaris en overige professionals welke betrokken zijn bij het desbetreffende project.

“D&D IMMOBILIEN EEN FAMILIEBEDRIJF”

Frans Diks is oprichter van het bedrijf. Frans werkt vanaf zijn 30e samen met zijn echtgenote Wil Diks als zelfstandig ondernemer. Van 1981 tot 2006 is hij eigenaar geweest van een Assurantie-Hypotheek - en Makelaarskantoor. Naast de verkoop van woningen in Nederland bemiddelde hij tevens in de verkoop van onroerend goed in Oostenrijk. Zijn passie voor het berglandschap in Oostenrijk (vanaf 1983) en de vele contacten ter plaatse hebben erin geresulteerd dat na de verkoop van het assurantiekantoor in 2006 de focus volledig ligt op het begeleiden van Oostenrijkliefhebbers bij de aankoop van hun droomwoning in Oostenrijk. Onze activiteiten in Oostenrijk worden sinds het jaar 1999 uitgevoerd. Meer dan 20 jaar ervaring met de OG branche in Oostenrijk.
Dochter Simone Diks is sinds haar 19e actief binnen het bedrijf. Simone is geregistreerd makelaar/taxateur en is lid van VBO Makelaars. 
Wij bemiddelen in hypotheken in Oostenrijk maar wilt u de overwaarde van uw huis in Nederland benutten voor de aankoop van een vakantiewoning dan kan dat ook. Voor Taxaties in Nederland kunt u direct met Simone in contact treden of bezoek haar website www.dikstaxatie.nl of Tel. 06 22 69 75 74.