0031 6 54 37 69 57 / 0031 6 54 33 16 01 info@dd-immobilien.nl

Bekijk hier ons laatste nieuws

UW ZOEKTOCHT IN OOSTENRIJK BEGINT HIER

Neem direct contact op en ervaar wat D&D Immobilien voor u kan betekenen

Laatse nieuws over project Schruns

De start van het project in Schruns “Auf den Buhel” is enige tijd vertraagd doordat de vergunningen nog niet 100% is goedgekeurd. Indien u interesse heeft om in Schruns te kopen kunt u zich wel inschrijven voor dit project. U kunt reageren via het inschrijfformulier bij CONTACT met de mededeling SCHRUNS.

Binnenkort start de verkoop

Op 200 meter afstand van de Zamanglift in het prachtige oude Skidomein Schruns (werd vroeger al ontdekt door de schrijver Ernest Hemmingway die er vele malen vertoefde en in zijn boeken over schreef) wordt binnenkort gestart met het realiseren van een modern onder architectuur ontwikkeld appartementen- complex. Het bestaat uit 3 gebouwen waarvan fase 1 en 2 met respectievelijk 9 en 3 appartementen eerst gerealiseerd zullen worden en daarna met fase 3 met 8 appartementen. Totaal zullen er op termijn 20 appartementen met lift en parkeergarage  ontstaan op een uitmuntende locatie met vrij uitzicht over het dal richting Vandans  en Tschagguns en volop zon.
 
De appartementen variëren van 50 tot 100 m2.
 
Prijzen zijn nog niet bekend echter wanneer u interesse heeft om op zo’n prachtige locatie iets te willen kopen kunt u dat nu bij voorinschrijving kenbaar maken.

NEEM DIRECT CONTACT OP