0031 6 54 37 69 57 / 0031 6 54 33 16 01 info@dd-immobilien.nl

Gaschurn is met 2000 inwoners een gezellig dorp, ligt in een groot skigebied en aan de doorgaande weg van het Silvretta-Montafon gebied.

Gaschurn Appart-Laijola

Gaschurn is met ca 2000 inwoners een gezellig en gemoedelijk dorp en biedt veel mogelijkheden voor toerisme. Het ligt aan de doorgaande weg  van het Silvretta-Montafon op 970 m hoogte. Het is een ideaal vakantiegebied, met zowel in de zomer als de winter veel sport-en vrijetijdsmogelijkheden. 
 
Gaschurn laat een prima toeristische ontwikkeling zien. Met name de bouw van een aantal nieuwe projecten heeft voor een flinke impuls gezorgd. Het prachtige dorp ligt op slechts 4 Km verwijderd van de 9-holes golfbaan in Partenen en heeft een prachtig natuur-zwembad, “Mountain Beach”. Nog een 9 holes golfbaan ligt in het naastgelegen dorp Schruns/Tschagguns. Deze is van dezelfde golfclub en daardoor als 18 holes te bespelen. De diverse restaurants en terrassen nodigen u uit om heerlijk te genieten van alles wat Silvretta-Montafon culinair te bieden heeft. De plaatsen Gaschurn-Partenen, Gortipohl, St.Gallenkirch en Schruns zijn met ski,- en wandelroutes verbonden.
 

Te koop aangeboden vanwege pensioenleeftijd dit zeer mooie sfeervolle appartement met woon/eetkamer, 2 slaapkamers, 2 balkons met prachtig uitzicht, berging en parkeerplaats in ondergrondse garage.
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

FACILITEITEN

SKIPISTE
SKIPISTE
SKIPISTE
LANGLAUFEN
SKIPISTE
GOLF

SKIPISTE
SNEEUWRUIM
SERVICE

SKIPISTE
SKILIFT
SKIPISTE
RENDEMENT
SKIPISTE
OVERDEKT
PARKEREN

 

 

DOWNLOAD BROCHURE MEER INFORMATIE AANVRAGEN