0031 6 54 37 69 57 / 0031 6 54 33 16 01 info@dd-immobilien.nl

Uw eigen vakantiewoning en een betrouwbaar beleggingsobject

Appart Gastauer Montafon-Vorarlberg

Appart Gastauer bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen waarvan één, een modern gebouw met parkeergarage, het tweede is in traditionele stijl gebouwd en heeft buiten parkeerplaatsen.
 
Het project is onder architectuur in stijl gebouwd met hoogwaardige materialen. In het gebouw is een gezamenlijke ruimte beschikbaar met een design open haard en een interne speelruimte voor een verblijf met uw medegasten e/o kinderen. Tevens is er een verwarmd buitenzwembad met ligweide en een kleine wellness met infraroodsauna.
 
Het project "Appart Gastauer" is slechts een paar minuten loopafstand van de liften "Valisera 1" en de nieuw aangelegde verbindingslift naar de Hochjoch in Schruns  verwijderd met daarin maar liefst een afdaling van 12 km lengte. Direct vanuit uw huis biedt het Montafon/Silvretta u de mooiste wandelpaden en vele recreatieve activiteiten met een uitgebreid gevarieerd programma, ook in de zomer. Het Montafon/ Silvretta gebied biedt alles wat een skiër, maar ook de zomergast verlangt. De golfbanen Partenen en Tschagguns zijn slechts een paar minuten rijden. U huurt uw (Elektro) Mountainbike direct bij uw buurman en start uw reis door een ongekend gebied met vele variaties. Of u nu professioneel of als natuurgenieter erop uit gaat, het is altijd weer een belevenis om lang over na te praten.
 
U bent als investeerder op de goede weg door de combinatie van eigen vakantiegebruik en rendement, daarna hoeft u als eigenaar alleen uw koffer nog uit te pakken. Uw appartement staat klaar voor een heerlijke vakantie.
 
Wilt u in de drukke vakantieperiode van uw eigen appartement genieten zonder gedoe, of laat u het in deze periode verhuren tegen de hoogste prijzen? Gaat u dan liever in een rustige goedkopere periode, ook dat is allemaal mogelijk en kunt u daarmee uw rendement zelf in hoogte bepalen.
 
U kunt uw appartement 6 weken per jaar gebruiken (3 weken in de winter en 3 weken in de zomer), de rest van de tijd wordt professioneel verhuurd en beheerd door Gastauer Betriebs GmbH waarvan alle eigenaren deelgenoot zijn.
 
Extra last-minute persoonlijk gebruik is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid

 

FACILITEITEN

SKIPISTE
SKIPISTE
SKIPISTE
LANGLAUFEN
SKIPISTE
GOLF

SKIPISTE
SNEEUWRUIM
SERVICE

SKIPISTE
SKILIFT
SKIPISTE
SAUNA EN
WELLNESS
SKIPISTE
OVERDEKT
PARKEREN

SKIPISTE
RENDEMENT

 

DOWNLOAD BROCHURE MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Waarom Appart Gastauer?

 • Appartementen zijn direct beschikbaar en leverbaar.
 • U bent volledig eigenaar en wordt ingeschreven in het kadaster
 • Goede verhuur doordat de opstartfase reeds voorbij is.
 • Zeer goed onderhouden en schoon object
 • Centrale ligging in het dorp
 • Centrale ligging t.o.v. het skigebied, 250 km piste.
 • Ideale bereikbaarheid met auto, trein of vliegtuig
 • Alle belangrijke behoeften in de buurt zoals arts, supermarkt, sportzaken, restaurant enz.
 • Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding door traditionele bouwwijze.
 • Kwalitatief hoogwaardige inrichting en goede boxspringbedden
 • Collectieve verhuur dus ook de vervanging van meubels e.d. wordt vanuit het collectief betaald
 • Heerlijk buitenzwembad en een kleine wellness voor voldoende ontspanning